Klare for Ringeriksmaraton

Jevnaker kommune har tradisjon for å stille flere lag i Ringeriksmaraton, som er landets største maratonstafett.

Ringeriksmaraton går fra Vik i Hole via Hønefoss by og videre til målgang og folkefest på Jevnaker.

Åtte lag er klare

I 2017 er kommunen påmeldt med i alt åtte lag i årets Ringeriksmaraton. Årets arrangement er lørdag 19. august.

Jevnaker kommune har tre stafettlag i dameklasse, tre i mixklasse og ett i herreklasse. Det er åtte løpere på hvert av disse lagene, som løper cirka fem kilometer hver.

Se alle som er påmeldt i stafett

Dessuten stiller vi et firemannslag i herreklasse. Firemannslaget består av tre menn og en kvinne; Malin Hansen, som er barnehagefaglig rådgiver. Hun løper sammen med Jan Finvåg fra barnevernet, Mads Kvello Berger fra byggesak, og Ståle Holen Fossum, som jobber i omsorg.