Ny ungdomsskolerektor

Hanne Margrethe Skøien er ansatt som ny rektor ved Jevnaker ungdomsskole.

Hanne Margrethe er er 55 år. Hun er bosatt i Asker kommune, men kjenner distriktet godt etter å ha vært bosatt på Hadeland i mange år.

Vår nye rektor har vært skoleleder siden 2011, og hun har før den tid vært lærer i ungdomsskolen, siden 2006.

Hanne Margrethe kan vise til en allsidig utdanning, med skolelederutdanning fra både Norge (BI) og fra Wien. Lærerutdanning PPU har hun fra Universitetet i Sør-Øst Norge, og hun har i tillegg økonomisk/administrativ utdanning fra BI.

Hanne Margrethe er opptatt av å være fleksibel, løsningsorientert, nysgjerrig og handlekraftig - og veldig opptatt av å skape arbeidsglede gjennom godt og trygt arbeidsmiljø. Hun har et sterkt engasjement for skoleutvikling og mestring.

Allerede 1. desember er Hanne Margrethes første arbeidsdag.  Hun vil i en innledende overgangsperiode arbeide sammen med nåværende konstituert rektor, Kari Marie Engnæs, før Kari Marie igjen trer inn i rollen som rektor ved Bergerbakken skole.

Vi er glade for å ha med oss Hanne Margrethe Skøien på laget!