Kontakt oss

Jevnaker kommune

Besøksadresse: Kirkegata 6, 3520 Jevnaker

Postadresse: Postboks 60, 3521 Jevnaker.

Finn kontaktpersoner

Åpningstid sentralbord og servicetorg
kl 10.00-14.00

Telefon:
61 31 57 00

Telefaks: 
61 31 58 50

E-post:postmottak@jevnaker.kommune.no

Kommunenummer: 3053
Organisasjonsnummer: 961 381 363

Endre skriftstørrelse

 
Hvis du synes at teksten er liten og vanskelig å lese, kan du gjøre den større. Følg instruksen for din type datamaskin og nettleser i oversikten nedenfor:

Windows

Firefox
Hvis du vil øke eller redusere størrelsen av en nettside i Firefox trykker du Ctrl og '+' (pluss) for å zoome inn eller Ctrl og '-' (minus) for å zoome ut. For å endre tilbake til den opprinnelige størrelsen, trykker du Ctrl + 0.

Google Chrome
Du kan endre størrelsen på nettsider når som helst ved å bruke følgende hurtigtaster: Trykk Ctrl og '+' (pluss) for å zoome inn, og trykk Ctrl og '-' (minus) for å zoome ut. Trykk Ctrl + 0 for å gå tilbake til standard størrelse.

Internet Explorer
I Internet Explorer 7 og nyere kan du endre størrelsen på nettsider når som helst ved å bruke følgende hurtigtaster : Trkk Ctrl og '+' (pluss) for å zoome inn, trykk Ctrl og '-' (minus) for å zoome ut.

Opera
Hvis du vil øke eller redusere størrelsen av en nettside i Opera, til trykk '+' (pluss) zoome inn med 10%, eller '-' (minus) for å zoome ut med 10%. For å endre tilbake til den opprinnelige størrelsen, trykker du Ctrl + 0 eller trykker * (stjerne).

Safari
Hvis du vil øke eller redusere størrelsen av en nettside i Safari, trykker du Ctrl og '+' (pluss) for å zoome inn, eller Ctrl og '-' (minus) for å zoome ut. For å endre tilbake til den opprinnelige størrelsen, trykker du Ctrl + 0.

Mac

Firefox
Hvis du vil øke eller redusere størrelsen av tekst på en nettside i Firefox, trykk Apple og '+' (pluss) for å gjøre teksten større eller Apple og '-' (minus) for å gjøre teksten mindre. For å endre tilbake til den opprinnelige størrelsen , trykk Apple + 0.

Opera
Hvis du vil øke eller redusere størrelsen av en nettside i Opera, til trykk '+' (pluss) zoome inn med 10%, eller '-' (minus) for å zoome ut med 10%. (I eldre versjoner av Opera kan du også trykke 9 for å zoome inn, og 0 for å zoome ut). For å endre tilbake til den opprinnelige størrelsen , trykker Apple + 0 eller trykker * (stjerne).

Safari
Hvis du vil øke eller redusere størrelsen av en nettside i Safari, trykker Apple og '+' (pluss) for å zoome i, eller Apple og '-' (minus) for å zoome ut. For å endre tilbake til den opprinnelige størrelsen , trykk Apple + 0.