Besøksadresse: Kirkegata 6, 3520 Jevnaker

Postadresse: Postboks 60, 3521 Jevnaker.

Kommunenummer: 3053

Helgestilling - Institusjon og hjemmebaserte tjenester

Printer

Jevnaker er en kommune i vekst og utvikling, strategisk plassert nær Hønefoss, Oslo og Gardermoen. Nye E16 og Ringeriksbanen er planlagt. Jevnaker er vertskommune for kunst- og kulturinstitusjonene Hadeland Glassverk og Kistefos-Museet, og har et rikt og aktivt kultur-, fritids- og idrettsliv. Veien er kort til Nordmarka, Ringkollen og Norefjell. Sentrum i Jevnaker er Nesbakken, helt i sørenden av Randsfjorden. Kommunen har ca. 6.850 innbyggere, full barnehagedekning og et godt skoletilbud. Våre verdier er: Nytenkende - Åpen - Redelig.

Jevnaker Omsorg- og rehabiliteringssenter søker:

Fagarbeidere/pleiemedarbeidere til ulike faste helgestillinger, og tilkallingsvikarer ved behov innenfor Virksomhetsområdene Institusjon og Hjemmebaserte tjenester.

Vi søker etter medarbeidere med gode samarbeidsevner, som er selvstendige og tar initiativ, og som er pålitelige og har en interesse for fagområdet. Må kunne beherske norsk godt muntlig og skriftlig.

Vi oppfordrer høgskolestudenter innenfor Helse- og omsorg å søke.

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø i en spennende organisasjon i utvikling og tilbyr ellers konkurransedyktige lønn/betingelser.

Vi stiller krav til førerkort i hjemmebaserte tjenester.

Tilfredsstillende politiattest som ikke er eldre enn 3 måneder må leveres ved tilsetting.

Ring gjerne for en uforpliktende samtale til vårt sentralbord på tlf. 61 31 59 00. Kontaktpersonene for de gjeldende virksomhetsområdene er:

• Astrid Westby, Virksomhetsleder Institusjon
  • Marianne Solheim, Virksomhetsleder Hjemmebaserte tjenester