Sykepleier i Hjemmebaserte tjenester, hjemmesykepleien

Printer

Jevnaker er en kommune i vekst og utvikling, strategisk plassert nær Hønefoss, Oslo og Gardermoen. Ny E16 og Ringeriksbanen er planlagt. Jevnaker er vertskommune for kunst- og kulturinstitusjonene Hadeland Glassverk og Kistefos-Museet, og har et rikt og aktivt kultur-, fritids- og idrettsliv. Veien er kort til Nordmarka, Ringkollen og Norefjell. Sentrum i Jevnaker er Nesbakken, helt i sørenden av Randsfjorden. Kommunen har 6700 innbyggere, full barnehagedekning og et godt skoletilbud.

Sykepleier i 100 % fast stilling, HBT

Vi søker etter sykepleier i 100 % fast stilling i Hjemmebaserte tjenester, med turnus hver tredje helg. Stillingen er knyttet til hjemmesykepleien.

Jevnaker omsorgs- og rehabiliteringssenter (JORS) er ressursbase for våre pleie- og omsorgstjenester. JORS inneholder blant annet Institusjon med totalt 44 sykehjemsplasser og korttidsavdeling med 10 plasser, hvorav en KØH-plass. Sykehjemsplassene er fordelt på 3 avdelinger, 2 avdelinger for personer med demens og en somatisk avdeling som også inkluderer 2 palliative plasser og avlastning.

Krav til søker:

• Autorisert sykepleier
  • Førerkort klasse B

Vi søker etter medarbeider med:

• Som har gode samarbeidsevner og godt humør
  • Som er ansvarsbevisst, positiv, løsningsorientert og fleksibel
  • Som har evne til etisk refleksjon ift. tjenesteområdet og egen praksis, og har evnen til å yte det lille ekstra
  • Som kan arbeide selvstendig og har gode observasjonsevner
  • Som kan arbeide effektivt og samtidig levere god kvalitet på tjenestene
  • Som trives i et hektisk og tverrfaglig arbeidsmiljø
  • Som tar vare for egen helse
  • Med gode IT-kunnskaper, gjerne kjennskap til Profil, PPS og Compilo

Personlig egnethet vektlegges.

Vi tilbyr utfordrende, spennende og varierte arbeidsoppgaver, et sammensatt fagmiljø og en spennende organisasjon i utvikling. Konkurransedyktige betingelser

Det gjøres oppmerksom på at opplysninger om søker kan bli offentliggjort selv om søker har bedt om ikke å bli ført opp på søkerliste.

Jevnaker kommune har innført elektroniske søknadsskjemaer, og alle søknader skal sendes elektronisk.

Kort om stillingen
Referansenr