Sykepleier i Institusjon, faste stillinger

Printer

Jevnaker er en kommune i vekst og utvikling, strategisk plassert nær Hønefoss, Oslo og Gardermoen. Nye E16 og Ringeriksbanen er planlagt. Jevnaker er vertskommune for kunst- og kulturinstitusjonene Hadeland Glassverk og Kistefos-Museet, og har et rikt og aktivt kultur-, fritids- og idrettsliv. Veien er kort til Nordmarka, Ringkollen og Norefjell. Sentrum i Jevnaker er Nesbakken, helt i sørenden av Randsfjorden. Kommunen har 6.780 innbyggere, full barnehagedekning og et godt skoletilbud. Våre verdier er: Nytenkende - Åpen - Redelig.

Som fremtidig kollega kan vi tilby deg utfordrende og spennende arbeidsoppgaver i et tverrfaglig miljø. Vi har god faglig kompetanse, en god sykehjemslegeordning, samt et variert undervisningstilbud internt i organisasjonen. Vi fokuserer på gode verdier, fag, utvikling, etisk refleksjon, raushet, humor og entusiasme på vår arbeidsplass.

Som et ledd i å imøtekomme ny reform «Leve hele livet» starter vi nå opp med forberedelser til sertifisering som Livsgledehjem. Vi håper at du har lyst til å bli med på dette langsiktige endringsarbeidet.

Vi søker etter en sykepleier i 100 % fast stilling i turnus tilknyttet somatisk langtidsavdeling, og en 83 % fast stilling i turnus tilknyttet demensavdeling, med mulighet for økt stillingsprosent.

Krav til søker:

• Autorisert sykepleier
  • Beherske norsk godt muntlig og skriftlig
  • Tilfredsstillende politiattest som ikke er eldre enn 3 måneder må leveres ved tilsetting

Vi søker etter medarbeider som:

• Er nytenkende og har gode samarbeids- og omstillingsevner
  • Er ansvarsbevisst, positiv, løsningsorientert og fleksibel
  • Har evne til etisk refleksjon ift tjenesteområdet og egen praksis, og har evne til å yte det lille ekstra
  • Kan arbeide selvstendig og har god observasjonsevne
  • Kan arbeide effektiv og samtidig levere god kvalitet på tjenestene
  • Har gode IT-kunnskaper, gjerne kjennskap til Profil, VAR og Compilo
  • Jobber etter hverdagsmestringsprinsipper og har erfaring med arbeidsmetoden

Personlig egnethet vektlegges

Vi tilbyr utfordrende, spennende og varierte arbeidsoppgaver i en organisasjon i utvikling. Konkurransedyktige betingelser, KLP.

Søknadsfrist: 24.02.19

Kontaktperson: avdelingsleder Ståle H. Fossum tlf 61 31 59 18 eller virksomhetsleder Astrid Westby tlf. 61 31 59 00

Det gjøres oppmerksom på at opplysninger om søker kan bli offentliggjort selv om søker har bedt om ikke å bli ført opp på søkerliste.

Kort om stillingen
Referansenr