Oppvekst og læring

Organisasjonsnummer 961 381 363

Videregående og høyere utdanning

Videregående skoler

Jevnakers nærmeste tilbud om videregående skole er på Gran og i Hønefoss, og det er tre videregående skoler å velge mellom:

Mer informasjon om Hadeland videregående skole på Gran

Mer informasjon om Hønefoss videregående skole

Mer informasjon om Ringerike videregående skole i Hønefoss

Skal du søke videregående opplæring i skole eller bedrift, fagskoleutdanning eller voksenopplæring/realkompetansevurdering, se nettstedet vigo.no

Høyere utdanning

Av høyere utdanning i geografisk nærhet til Jevnaker er det studietilbudene i Oslo-området, samt Høgskolen i Sørøst-Norge (HSN) avdeling Hønefoss, NTNU Gjøvik (tidligere Høgskolen i Gjøvik) og Høgskolen i Innlandet (som tidligere het Høgskolen i Lillehammer).

Via Karriere Oppland Hadeland  tilbys høyere utdanning fra lokalene til karrieresenteret på Gran. Dette er i form av videokonferanser, som kan være kombinert med enkelte samlinger ved de samarbeidende høyskolene.

Karriereveiledning

Karriere Oppland Hadeland finner du på Gran

Mer informasjon via Oppland fylkeskommunes nettsider