Ny rektor: Varm mottakelse ved Toso skole

Elisabeth Raastad Kjørven fotografert ute. omgitt av eleverToso skoles nye rektor, Elisabeth Raastad Kjørven, er godt i gang. Hun føler seg godt mottatt ved skolen, både av elever, lærere og foreldre.

– Det er lett å føle seg hjemme her, og det er veldig godt!

Kjenner grunnskolen godt

Elisabeth Raastad Kjørven har 20 års erfaring fra grunnskolen, og har gått gradene fra kontaktlærer, faglig koordinator, trinnleder, inspektør og rektor. Da hun kom til Toso 1.4.2017 kom hun fra rektorstilling ved Sanne skole i Gran.

Hun har tidligere jobbet ved Bergerbakken skole i Jevnaker.

– Jevnaker kommune er i en særstilling for satsingen på barn og unge, har Elisabeth Raastad Kjørven inntrykk av. – Kommunen har gjort mange gode grep og turd å satse forebyggende, med vekt på tverrfaglighet. Det er en veldig foroverlent holdning til arbeidet med barn og unge, og det å skape et godt oppvekstmiljø.

Elisabeth bor i Lunner, er gift, har fire barn i alderen 12-20 år. – Min yngste er snart på vei ut av barneskolen. Det er nyttig å ha perspektiv på hvordan det er på andre siden av bordet også, synes firebarnsmoren.

For elevens beste

Tillit og dialog er nøkkelord i hennes jobb:

– Jeg har erfart at de fleste utfordringer kan løses med dialog. Det gjelder både elever og foreldre. Når vi klarer å komme i dialog og etablere godt samarbeid, bygger vi opp tillit til hverandre og jobber for elevens beste. Alle elever skal lære og trives, ønsker Toso skoles rektor.