Frisklivssentralens nyheter i sommer

Visste du?

At Røyketelefonen bytter navn til Slutta? Helt siden 1996 har Helsedirektoratet hatt tilbud om røykesluttveiledning på telefon. Fra nå av går Helsedirektoratet over til å bruke én felles betegnelse på alle direktoratets tilbud om hjelp til snus- og røykeslutt. Alle tilbudene samles under begrepet «Slutta».

Slutta-telefonen har åpent mandag-fredag, kl 10.00-16.00. De forskjellige Slutta-tjenestene er slutta.no, chat og telefontjeneste, Slutta-appen og facebooksiden Slutta – din røykeslutt.

Grupper

Gruppene går mandag, torsdag og fredag.  Mandager er det sirkeltrening. Torsdag er det Aktiv ute på Jevnaker Stadion. Fredag er det sirkeltrening og tøyning og avspenning. Alle grupper foregår klokken 9.30-10.30, med unntak av tøyning og avspenning som er klokken 10.30-11.00 (OBS! Utvidet med et kvarter, tidligere 10.30-10.45)

Aktivitetsdag

Torsdag 9.juni er det ny aktivitetsdag sammen med Ringerike og Hole frisklivssentraler. Det blir en dag i Tufteparken Hønefoss hvor du blant annet vil lære hvordan du kan bruke egen kroppsvekt i styrketrening. Oppmøte på AKA Arena kl 10.00. For påmelding eller mer informasjon ta kontakt med Frisklivssentralen.

Sommer

Det nærmer seg sommer med stormskritt. Siste ordinære gruppetrening er fredag 24.juni. Det vil bli arrangert to ekstra sommertreninger utendørs mandag 27.juni og torsdag 30.juni.

Første ordinære trening etter ferien er mandag 8.august.

Frisklivssentralen har sommerstengt uke 28,29 og 30.

Kontaktinformasjon

Vil du ha kontakt med Frisklivssentralen eller har spørsmål, ring oss på telefon 452 03 387 eller send oss en e-post frisklivssentralen@jevnaker.kommune.no.

Lurer du på om det skjer noe nytt, kurs eller aktiviteter ved Frisklivssentralen, så sjekk enten kommunens hjemmeside eller søk etter «Jevnaker Frisklivssentral» på Facebook.

Med ønsker om en riktig fin sommer fra Hege de Jong og Hanne Waldersnes Hovind