Gratis kino 7. oktober

Cecilie Skupinska Løvset inviterer til kino i Samfunnshuset fredag 7. oktober kl 12:00. Det er "Innsiden ut" som står på spilleplanen.

Cecilie Skupinska Løvset, kommunepsykolog

Disney-filmen passer for alle aldersgrupper, og i hovedrollene treffes karakterene Glede, Sorg, Avsky, Sinne og Frykt.

Etterpå blir det en workshop om følelser for de som har lyst til å være med på det. Det er Cecilie Skupinska Løvset som leder den, og hun er kommunepsykolog i Jevnaker.

Du kan også komme kun for å se filmen.

-Arrangementet er åpent for alle fra 0 – 150 år! Bare kom. Vi skal poppe popkorn og lage ordentlig kinostemning, lover Cecilie.

Det er i forbindelse med Verdensdagen for psykisk helse 10. oktober at Enhet for forebyggende tjenester inviterer til dette, som de kaller en følelsesmatiné.

Les filmanmeldelse hos Filmpolitiet - der kan du også se smakebit fra filmen :)