Jevnaker - Close to it all

Skjermdump av forsiden på brosjyren, som viser en familie ute og syklerJevnaker kommune er ute med en brosjyre, som er tilgjengelig i papirutgave og på nettet.

Se brosjyren på nett, på norsk eller engelsk:
Jevnaker - Kort vei til det meste

Jevnaker - Close to it all

Brosjyren vil være en praktisk informasjonsbrosjyre for nåværende innbyggere, hytteeiere og turister, og den vil bli distribuert som kommunens velkomsthilsen til innflyttere.

Tusen takk til Bjarne og Christina Ellegaard Oure, som sporty stilte opp som fotomodeller i ulike situasjoner, sammen med de tre barna i familien.

Takk også til næringslivet i regionen som har støttet brosjyren.

Kommune i vekst

Jevnaker er en kommune i vekst, som ønsker flere innbyggere velkommen. Vi ønsker at både eksisterende og nye innbyggere skal trives i kommunen, i en levende region sentralt på Østlandet, nær Gardermoen og Oslo.

Jevnaker blir ofte kalt «Randsfjordens perle», og både fjorden og marka gir rike muligheter for alle som er glad i å være ute. Lokalsamfunnet har lag og foreninger av ethvert slag og for alle aldre. Jevnaker har handel og service med folk som kan sitt fag.

Kulturkommunen byr på liv og røre året rundt. Hvert år får de mange besøkende gode opplevelser, enten de skal løpe en etappe i Ringeriksmaraton, sykle i Nordmarka, eller besøke kulturinstitusjoner som Hadeland Glassverk og Kistefos-Museet.