PLAN 69 Detaljregulering Kistefos - offentlig ettersyn

Jevnaker kommunestyre vedtok i sak 130/16 den 15.12.2016 å legge forslag PLAN 69 Detaljregulering Kistefoss ut til offentlig ettersyn. Planen sendes til regionale myndigheter, lokale høringsparter, berørte grunneiere og rettighetshavere, samt berørte naboer og gjenboere.

Høringsfristen er satt til 15. mars 2017.

Vi ber om at høringsuttalelser sendes per e-post til: postmottak@jevnaker.kommune.no eller per post til Jevnaker kommune, Kirkegata 6, 3520 Jevnaker.Uttalelsene skal merkes med PLAN 69.

Planområdet omfatter areal i to kommuner; Jevnaker og Ringerike, og planarbeidet skjer i samarbeid mellom kommunene. Samarbeidet mellom de to kommunene har fungert svært godt, og det har vært tidlig dialog med regionale myndigheter i Oppland for å forebygge innsigelser, da planen er svært kompleks med mange hensyn å ivareta.

Formelt behandler den enkelte kommune kun arealer innenfor egen kommune, men av planhensyn er det hensiktsmessig å se området som en helhet. Plankartet vil deles i to ut fra kommunegrensa, og det vil være et plannummer for hver del (nasjonal arealdel ID). Dette innebærer at kommunene også sender ut plandokumentene hver for seg; Jevnaker til regionale myndigheter i Oppland, og Ringerike til motsvarende myndigheter i Buskerud. Det oppfordres til samordning av høringsuttalelser hos berørte myndigheter der planen går på tvers av regionale grenser.

Planen består av totalt ti dokumenter; Planbeskrivelse, detaljplan, reguleringsbestemmelser, ROS-analyse, fagrapport for naturtyperegistreringer, geoteknisk rappost, flom- og vannlinjeberegninger, kartleggingsrapport ang. elvemusling, geometritegninger av adkomstvei og temakart kantsoner. I tillegg inneholder oversendelsen merknader til varsel om oppstart, samt merknader fra planforum i Oppland med forslagsstillers kommentarer. Vedlagt finnes også samlet saksfremstilling og planskjema for Oppland.

DOKUMENTER

Planbeskrivelse

Planskjema

Samlet saksfremstilling