Vi ønsker oss tips om trafikksikkerhetstiltak

Vet du om et punkt eller område hvor det er behov for trafikksikkerhetstiltak?

Meld det inn i dag! Jevnaker kommune jobber kontinuerlig med å forbedre trafikksikkerheten i kommunen og ønsker gjerne innspill fra kommunens innbyggere.

Innspill kan sendes til postmottak@jevnaker.kommune.no, leveres på Servicetorget eller sendes i posten. Husk å merke med "Trafikksikkerhet", så havner det hos riktig saksbehandler.

Innspillet bør inneholde en beskrivelse av hva og hvor problemet er, og gjerne et forslag til hvordan situasjonen kan bedres dersom du har en god idé. Kommunens trafikksikkerhetsgruppe vil se på innspillet og foreta befaringer ved behov. Oppgi også din kontaktinformasjon (telefon eller e-post), slik at vi kan komme i kontakt med deg dersom vi lurer på noe om innspillet.

PS: Det er anledning til å sende inn innspill hele året, men dersom du ønsker at vi skal se på dette før neste års budsjett skal behandles, må vi ha det innen 15/9.