Vil du være meddommer?

Vil du være meddommer eller har du forslag på aktuelle kandidater?

Å være meddommer er en viktig oppgave som har stor betydning, ikke minst for den tiltalte i straffesaker. Det å være meddommer i tingretten eller lagmannsretten kan være en meget interessant oppgave og er et viktig samfunnsansvar.

I Jevnaker kommune skal det velges følgende grupper av meddommere/lagrettemedlemmer for perioden 01.01.2017-31.12.2020:

• Lagrettemedlemmer/meddommere til lagmannsretten
  • Meddommere til tingretten
  • Jordskiftemeddommere til jordskifteretten

Utover dette skal kommunen fremme forslag på skjønnsmedlemmer som skal velges av fylkeskommunen.

Ønsker du å stille til valg eller har forslag på kandidater, ta kontakt med oss!

Frist for å melde interesse eller fremme forslag på aktuelle kandidater er innen 01.03.2016.

Mer informasjon om meddommer-funksjonen (PDF)

Skjema for å melde interesse (Word)

For utfyllende informasjon se mer informasjon hos Domstol.no Du kan også gjerne ta kontakt med saksbehandler May-Britt Mayer Johnsen på tlf 924 00 694 eller e-post

Vil du være meddommer eller har du forslag på aktuelle kandidater?
I Jevnaker kommune skal det velges følgende grupper av meddommere/lagrettemedlemmer for perioden 01.01.2017.31.12.2020:
Lagrettemedlemmer/meddommere til lagmannsretten
Meddommere til tingretten
Jordskiftemeddommere til jordskifteretten
Ønsker du å stille til valg eller har forslag på kandidater, ta kontakt med oss.
Frist for å melde interesse eller fremme forslag på aktuelle kandidater må være kommet til kommunen innen 01.03.2016.
Informasjon:
For utfyllende informasjon se www.domstol.no/lekdommer eller gå inn på hjemmesida vår www.jevnaker.kommune.no eller ta kontakt med saksbehandler May-Britt Mayer Johnsen på tlf 924 00 694 e-post mbj@jevnaker.kommune.no.