Åpen dag på Jevnaker ungdomsskole

- 6.juni kl 17.00

Lurer du på hva elevene driver med på ungdomsskolen? Hvilke fag de har og hvordan livet på skolen egentlig er?

Torsdag 6.juni inviteres det for første gang til åpen dag på ungdomsskolen. Alle er velkommen enten du er foresatt til en elev på skolen, bor i nabolaget eller bare er litt nysgjerrig på hva som har skjedd på skolen siden du gikk der....

Ung gutt hopper på sparkesykkel i skateparken på Jevnaker ungdomsskole

Skolen har i dag 240 elever. Rektor Eyvor Jahren sier at tanken bak arrangementet er å ha en positiv aktivitet på skolen der elever, lærere, foresatte og andre kan gjøre noe sammen. –Dette er et samarbeid med FAU. Vi ønsker blant annet å vise fram skolen til nye elever som begynner på ungdomsskolen til høsten, men det er også for å vise at skolen er så mye mer enn bare undervisning. Hun trekker fram spennende utvekslingsprogrammer, kunstprosjekter og skolens arbeidslivsfaggruppe.

Åpen dag er fra klokka 17.00 -19.30 det vil blant annet bli oppvisning i skateparken. Eric Losee (på bildet) går i 10.klasse. Han skal ha oppvisning i skateparken for de som kommer, mens tidligere elev skal vise fram de mange mulighetene i Tufteparken (skolens utendørs treningsstudio). Det blir også sang og underholdning.

Utdrag av programmet:

• Fra klokka 17.00 er grillene varme. Ta gjerne med pølser, ellers er det salg av kaffe, kaker, saft og rå pølser. Husk stoler og bord.
  • Kl. 1730  Åpning v/rektor Eyvor Jahren
  • Kl.18.00 Underholdning fra valgfaget Sal & Scene i gymsalen.
  • kl.1830 Erasmusprosjektet v/Tanja og elever i Vennskapsalleen.
  • kl.1900 Omvisning i «Amazonas»