Gratis juletre - hugg selv - Jevnaker kommune

Gratis juletre - hugg selv

Jevnakerfolk kan hente gratis juletre i år. Det er området vest for Trollmyra, innenfor lysløypa, at det bare er å forsyne seg.

Kjør inn på Bergermoen industriområde, forbi Trollmyra, gjennom undergangen, og ta så til venstre, mot motorbanen.

-Trærne er i forskjellige størrelser, så her skal alle finne noe som passer. Det kan være fint å ta med ungene ut og hugge juletre til helgen. Ta med niste og noe varmt på termosen, foreslår Jan Jansen ved landbrukskontoret for Hadeland.

Se kartet: Det er trærne i området innenfor lysløype (markert med gult) nordvest for Trollmyra som kan hugges.

Kartutsnitt Trollmyra vest

De som henter juletre er samtidig med på en aldri så liten ryddedugnad. Senere i vinter skal det tynnes i furuskogen i området, og det er fint å få bort en del undervegetasjon nå.