Hva skal jeg stemme?

- disse partiene kan du velge mellom i Jevnaker

Den 8. og 9.september er det kommunestyre- og fylkestingsvalg. I Jevnaker er det 6 partier som stiller med liste til kommunestyrevalget. Vi håper at du benytter deg av stemmeretten din og dersom du er usikker på hva du skal stemme så har vi samlet litt info om de ulike partiene på våre nettsider.

Under lokaldemokrati på vår forside finner du oversikten over politiske partier i Jevnaker. Der ligger det en kort presentasjon av alle partiene og de to toppkandidatene.

Trykk på lenka så kommer du rett til politiske partier : politiske partier i Jevnaker

På venstre side vil du igjen kunne klikke på de ulike partipresentasjonene.

Hvorfor vi i Jevnaker legger ut dette?

Jo, lokaldemokratiet er helt avhengige av at innbyggerne stiller opp politisk og engasjerer seg i det som skjer i bygda. Vi trenger at mennesker sier ja til å stille til valg og deltar i utviklingen av barnehager og skoler, hva slags tilbud det skal være på JORS og hvordan fjordlandsbyen Jevnaker skal være. Vi er heldige som har innbyggere som engasjerer seg nok til å si ja til å stå på liste, derfor håper vi at du bryr deg nok til å bruke stemmeretten din.  Hvis du er usikker så kanskje du får noen tips her hos oss.

Presentasjonene er laget i hovedsak av partiene selv med klipp og lim fra partiprogram. De har også tatt bildene selv.

Godt valg!