Kanadaveien: opprusting fortsetter - Jevnaker kommune

Kanadaveien: opprusting fortsetter

Opprustingen av Kanadaveien fortsetter. Tirsdag 3. oktober starter arbeider i området fra Olimbslåven til Solheimstoppen. Det skal skiftes stikkrenner, og det betyr redusert framkommelighet. Til tider kan veien bli helt stengt.

-Vi kommer til å skilte etter hvert. Vi håper å få unna mye i løpet av høstferieuka, slik at det ikke skal bli for store hindringer for skoleskyssen, forteller Steinar Bråten.

Likevel vil ikke alt arbeidet la seg gjøre i løpet av høstferien. Mest sannsynlig vil jobben pågå til ut i midten av oktober:

- Vi skal også pigge vekk en del fjell i svingene, for å utvide veibanen. Massene vil så bli gjenbrukt til å fylle ut. Alle grunneierne har vært positive, forteller Bråten.

Arbeidene utføres i en kombinasjon av innleid arbeidskraft og kommunens egne mannskaper.

Tidligere i høst ble det lagt asfalt fra prestegården og i en 1200 meter lang strekning på Kanadaveien.