Oppdag og opplev: Siste turen

En historisk vandring i nye E16 - fra Kanada til Haugerenga

Oppdag og opplev: siste turen. En historisk vandring i nye E16 - fra Kanada til Haugerenga

Bli med på en flott og så smått historisk søndagstur! Turen går i traséen til nye E16 - så kanskje blir det siste turen?

Vi møtes på parkeringsplassen ved Esso i Haugerenga - herfra tar vi felles buss opp til Kanada. Her starter vi vandringen.

Per Ole Rønning og Torleiv Johnsrud guider oss gjennom historier og husmannsplasser på ferden fra Bratvold, over Prestgården, Kveldsrud, Rønnerud og Hauger til Opperud i Haugerenga.

Derfra rusler vi ned til utgangspunktet ved Esso.

Det vil bli småpauser underveis, med muligheter til å nyte medbragt kaffe og niste.
Dette er en enkel tur som passer hele familien.
Turen er forventet å ta ca. 3 timer - Strekningen er ikke så lang, men det er mange gode historier.

SØNDAG 09.SEPTEMBER kl. 11:00
Oppmøte: Esso i Toso. Avreise kl. 11:00 presis

Arrangementet er gratis.
Påmelding til koordinator i kulturavdelingen Bård Brørby, via epost bard.brorby@jevnaker.kommune.no, eller sms: 48 21 13 26
Påmeldingsfrist: 04.september. Oppgi hvor mange dere blir, så vi får nok buss-seter.