Sentrum må ryddes for biler

Jevnaker sentrum står overfor storrengjøring fra kveldstimene tirsdag 25. april. Det er vårpuss og feiing som skal gjøres, og feiingen vil pågå ut over kveld og natt.

– ­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­Storgata og tilstøtende gater i Jevnaker sentrum bør være fri for parkerte biler. Vi ber alle som pleier å parkere der om å sette bilene annetsteds, så feiebilene kommer ordentlig til, sier Steinar Bråthen, som er leder for området Vei i Jevnaker kommune.

Bråthen legger til at alternativ parkering kan gjelde flere kvelder/netter ut over i uka. Det er ikke sikkert at mannskapene rekker over hele sentrum på én økt.

Jevnaker kommune samarbeider med kollegene i Ringerike kommune om den store vårpussen. Blant annet stiller nabokommunen med en stor sugebil som er effektiv.