Verdens aktivitetsdag lørdag 6.mai

Lørdag 6. mai markerer vi Verdens aktivitetsdag! Bli med du også!

Verdens aktivitetsdag, eller «Move for Health Day» som er den internasjonale betegnelsen, markeres hvert år 10. mai. Formålet med dagen er å fremme aktivitet og helsegevinstene ved fysisk aktivitet.

På Jevnaker har denne dagen blitt markert de siste årene, og i år er ikke noe unntak. Dagen vil bli markert nærmeste lørdag, som i år blir lørdag 6. mai.

Frisklivssentralen har ansvaret for å arrangerer dagen i samarbeid med kommunen og flere andre aktører. Det blir en dag hvor flere forskjellige lag og foreninger gjennom stands og aktiviteter får vist seg fram på torget på Nesbakken. Jevnaker har masse å by på, men det er kanskje ikke like kjent for alle.

Dagen starter kl 11.00, og avsluttes kl 14.00. I løpet av dagen vil det være oppvisning av blant andre Friskis & Svetti (kl 11:30) og leikarringen (kl 12:30). Trekning av quiz med premieutdeling er kl 13:30.

Under hele arrangementet er det åpent for å få mer informasjon om de forskjellige lag og foreninger på stands.

Det blir også quiz med mulighet for å vinne flotte premier, mulighet for kaffe og sveler, og mange spennende stands å se på og prøve aktiviteter.

Disse deltar på dagen:

-        Randsfjord Seilforening