Bergerbakken vant pris - Jevnaker kommune

Bergerbakken barnehage på Jevnaker vant KLPs arbeidsgledepris

Det ble stor ståhei og arbeidsglede da juryleder Vibeke Os Bratlie og P4s stuntreporter Sigurd Sollien troppet opp hos den herlige gjengen med det glade budskap om at de hadde vunnet KLPs Arbeidsgledepris.

- Dette var skikkelig gøy, sier juryleder og leder for HMS-teamet i KLP, Vibeke Os Bratlie. Hun er svært fornøyd med årets første kåring.
- Det manglet ikke på gode kandidater, og det har strømmet inn gode bidrag fra hele landet, og både kommuner og helseforetak er sterkt på banen. Du kan trygt vi har hatt en spennende oppgave med å gå igjennom alle. Men Bergerbakken barnehage skilte seg ut, og vi har en helt klar oppfatning om at vi har en verdig og riktig vinner. Styrer Nina Olimb, som stod bak bidraget fra barnehagen, er et prakteksempel av en leder, og sammen med sine ansatte er hun en særdeles verdig vinner, mener jurylederen.

Bergerbakken

Herlige kolleger, lite fravær, masse latter og rå humor. Det skorter ikke på rosende ord, når styrer Nina Olimb skal beskrive sine kolleger. I Bergerbakken gjør de mye sammen også på fritiden, og daglig kommer ansatte gjerne før arbeidsdagen starter så de rekker en kaffekopp med gode kolleger før de går på vakt. Mange tar også videreutdanning i godt voksen alder og utfordrer seg selv, forklarer en stolt barnehagestyrer.

- Jeg vil tørre å påstå at for de fleste i barnehagen vår er ikke jobben en jobb, men like mye en livsstil. Jeg er utrolig glad i, og stolt av, alle de flotte folka som jobber der. De gjør at det er en drøm å være styrer. Og de er virkelig med på at visjonen oppfylles for barn, foreldre og meg som styrer: «her vil jeg være».

Nå venter vinnerkonsert med Daniel Kvammen. Det er bare å glede seg