Enestående tilbud til familier i Jevnaker

Tirsdag førstkommende starter «Friskliv Familie». Det er en enestående mulighet for deg som ønsker en livsstilsendring for hele familien.  – Vi skal blant annet lære om kosthold og fysisk aktivitet. Vi skal diskutere, lage mat sammen og lære mer om helse, forteller Hanne Waldersnes Hovind engasjert. Hun er frisklivskoordinator ved Frisklivssentralen og en av flere som arrangerer dette kurset som går over fem tirsdager i februar og mars.

Bildet viser helseteamet i Jevnaker som arrangerer kurset som heter "Friskliv Familie".

-Kurset er for familier med barn i 1.-10.klasse hvor barnet har overvekt eller står i fare for å få overvekt og for familier som ønsker en livsstilsendring, sier Hanne. Det hele skjer på helsestasjonen i Jevnaker sentrum. Foreldrene deltar på kurset i gruppe med andre foreldre. På noen av kursøktene kan barna være med om de ønsker. -Vi møtes en gang i uka, totalt fem ganger og kurset er gratis! Kurset kalles «Friskliv Familie» og er et samarbeid mellom Frisklivsentralen, Skolehelsetjenesten og og Familieteamet. Nå håper Hanne Waldersnes Hovind at mange melder sin interesse.

-Kurset tilbyr inspirasjon og støtte til familier som ønsker å endre vaner innen kosthold og fysisk aktivitet.

Første kursdag er TIRSDAG 5.februar klokka 17. JEVNAKER HELSESTASJON.

Kontaktinfo:

Ragnhild Thunold-Olsen, helsesøster