Fylkesmannen besøkte Bergerbakken skole

På fredag kan du komme innom på visitt!

-Vi har ikke kommet for å si farvel til Jevnaker, sa Knut Storberget da han som Fylkesmann i Innlandet besøkte Bergerbakken skole i går. - Nei, vi sier på gjensyn, Jevnaker. Vi har så mye felles innen skole og landbruk at vi skal nok samhandle mer i framtiden selv om dere nå blir en del av Viken.

Knut Storbeget i et klasserom på Bergerbakken skole

48 kommuner på 100 dager

Den nytilsatte Fylkesmannen i Innlandet, Knut Storberget er på en offensiv kommune-turne. 48 kommuner skal han innom i løpet av de 100 første dagene som Fylkesmann. Han forteller at det er for å bli kjent med folk og for å se alt det flotte og særegne som den enkelte kommune har å by på. I Jevnaker var han innom nye Bergerbakken skole og fikk høre mye om hvordan kommunen jobber innen skole, oppvekst og barnevern. Deretter tok han turen til Kistefos og fikk se hvordan det går med byggingen av det mye omtalte "The Twist" som blir sommerens store severdighet,

Bergerbakken skole åpner offisielt fredag førstkommende.Da blir det snorklipping med både ordfører og elevrådsleder. På ettermiddagen mellom klokka 15-17 er skolen åpen for alle som gjerne vil se på det nye praktbygget.

Praktbygg

Bergerbakken skole fremstår i dag som helt ny. Den er utvidet og rehabilitert. Den har blitt dobbelt så stor som den gamle skolen og det er ny flott gymsal med scene, lyse lokaler, en sløyd-avdeling som gjør mange skoler i landet misunnelige og generelt svært gode fasiliteter for elever og ansatte. Det vil bli plass til 420 barn fra 1.-7.klasse ved Bergerbakken skole. - Bergerbakken skole er en flott sted å lære og et flott sted å være, sa Fylkesmannen i Innlandet etter sin omvisning.

Kom innom på fredag og gjør opp din mening! Dørene er åpne fredag 1.februar klokka 15-17. Åpent for ALLE som har lyst!

Eksteriørbilde av Bergerbakken skole