Offisiell åpning av Bergerbakken

Endelig var dagen kommet!

- Er dere fornøyde med den nye skolen? spurte ordfører Lars Magnussen elevene ved Bergerbakken skole i dag, da han holdt åpningstalen på den nye skolen. Da lød det et rungende JA! Det er ingen tvil. Elevene ved nye Bergerbakken skole er fornøyd og i dag var det offisiell åpning. Ordfører klippet snoren og det ble blomster, taler og feiring.

Bilde av ordfører som klipper snora på den offisielle åpningen av Bergerbakken skole.

Skolen er rehabilitert og utvidet så nå er den dobbelt så stor som den gamle Bergerbakken. I dag er det plass til 420 elever i 1.-7.klasse i de nye, moderne og fargerike lokalene.

- Synes dere vi har fått mye for pengene? Spurte ordføreren igjen alle elevene. Og igjen svarte de: JA! Skolen har kostet 132 millioner kroner og bygget er over 5.400 m2. Mange av elevene liker godt gymsalen som også har en scene med alt av lyd og lys.

Rektor, Kari Marie Engnæs, sier den nye skolen betyr mye både for elever og ansatte.

- Dette er positivt for elevmiljøet. Vi er veldig fornøyd med fargevalget. Lyse, lune farger som virker trivselsskapende for både elever og ansatte. Funksjonelle arbeidsplasser for de ansatte og en administrasjonsfløy med gode møterom og et trivelig personalrom. Oppsummert er det mye lys, luft og plass. Bergerbakken skole er en skole for framtida!

GRATULERER!

Eksteriør Bergerbakken skole