Besøksadresse: Kirkegata 6, 3520 Jevnaker

Postadresse: Postboks 60, 3521 Jevnaker.

kl 10.00-14.00

Kommunenummer: 3053

Flotte ungdommer hedres av kommunen

- mottok kommunal hederspris

Jonas Jensen og Leah Møller har gjort seg bemerket langt utover Jevnakers grenser i hver sin idrettsgren. Time etter time med trening og dedikasjon i bordtennis og spranridning har gjort at de gode resultatene har kommet. Den imponerende innsatsen gjør at de nå har mottatt Jevnaker kommunes hederspris til ungdom for 2019.

Bildet viser ordføreren sammen med de to ungdommene, Jonas Jensen og Leah Møller

Gode forbilder: Prisvinnerne er gode forbilder med sin lidenskap og interesse for idretten sin. I går mottok de kommunal heder for ungdom for 2019 fra kommunestyret i Jevnaker. Her sammen med ordfører Morten Lafton. (foto: Anette Skafjeld)

Kommunal heder tildeles ungdom som har bosted i Jevnaker og som på en positiv måte har gjort seg bemerket utover kommunens grenser innen ulike genre som musikk, dans, drama, idrett, politikk og akademia. For 2019 gikk kommunetyret inn for at det var de to unge idrettstalentene Jonas Jensen og Leah Møller som skulle motta hederen og en gavesjekk på 5.000 kroner.

De to har gjort seg bemerket innen bordtennis og spranridning.

I sin tale til ungdommene sa ordfører Morten Lafton:

– Til tross for ung alder har dere oppnådd utrolig mye, og hatt mange gode plasseringer og resultater. Kommunestyret er imponert over hva dere har fått til, og hvilke innsats og profilering dere har oppnådd for dere selv, men også for kommunen. Dere er med å setter Jevnaker på kartet.

Bildet viser Jonas Jensen spiller bordtennis

Lang merittliste tross ung alder

Jonas Jensen (17) startet med bordtennis da han sluttet på fotball som 12-åring. I en sommerferie merket han at han hadde anlegg for bordtennis og ble hekta. I dag er han aktiv spiller i Jevnaker Bordtennis Klubb og er en av de viktigste trenerne i klubben, både for eldre og yngre spillere. Det siste året har det blitt mange 1.plasser i ulike turneringer.

Leah Møller (16) startet med hest allerede før hun var tre år Hun deltok i sin første konkurranse som åtteåring og året etter fikk hun egen ponni. Det har blitt mange timer på hesteryggen etter det og timesvis trening har resultert i mange gode plasseringer.

Se merittlisten til de begge nederst i saken.

Se video her: Youtube

Vi gratulerer de to så mye med hedersprisen. Vi gleder oss til å følge dere på veien videre.

Bildet viser Leah Møller på ridestevne

Jonas Jensen - sesongen 2019/2020