Besøksadresse: Kirkegata 6, 3520 Jevnaker

Postadresse: Postboks 60, 3521 Jevnaker.

kl 10.00-14.00

Kommunenummer: 3053

Skolene og barnehagene i Jevnaker vil være stengt fram til 20.april

Skolene og barnehagene i Jevnaker , Lunner og Gran vil være stengt den første uka etter påske.

Regjeringen kommer med nye nasjonale anbefalinger førstkommende onsdag om skoler og barnehager skal åpne igjen etter påske. Kriseledelsene i de tre Hadelandskommunene har bestemt seg for ikke å åpne barnehagene og skolene før tidligst mandag 20. april.

Dette betyr at skolene fortsetter med digital undervisning, foreløpig fra tirsdag 14. til og med fredag 17. april. Tilbudet til barn av foreldre i samfunnskritiske funksjoner og utsatte barn og unge fortsetter som før inntil skoler og barnehager gjenåpner.

– Vi tar denne avgjørelsen for å skape noe forutsigbarhet inn i påskeferien, for foreldre, barn og ansatte, forteller ordfører Morten Lafton.  – Vi ønsker med dette å etablere trygghet for at fysisk tilrettelegging og smittevern er ivaretatt på en god måte før eventuell oppstart.

Også Viken og Innlandet fylkeskommuner har bestemt at den videregående opplæringen starter opp igjen den 20.april, dersom regjeringen vedtar å løse opp dagens restriksjoner.

Bildet viser en tavle der det står skrevet A B C.

(Foto: Pixabay/Pexels.com)