Besøksadresse: Kirkegata 6, 3520 Jevnaker

Postadresse: Postboks 60, 3521 Jevnaker.

kl 10.00-14.00

Kommunenummer: 3053

Vil du lære mer om å mestre depresjon?

- kurs på Frisklivssentralen

Frisklivssentralen setter opp Kurs i mestring av depresjon (KiD) i samarbeid med Psykisk helsetjeneste. Kurset passer for voksne som i perioder kjenner seg nedstemte eller er deprimerte på en slik måte at det går ut over livskvaliteten og evnen til å fungere i hverdagen.

Kursoppstart er tirsdag 8.sept kl 13:00. Ta kontakt for påmelding eller mer informasjon: på telefon 45203387 eller frisklivssentralen@jevnaker.kommune.no

Bildet viser en kvinne som er lei seg.

(foto: Kat Jayne/Pexels.com)

Kurset har fokus på selvhjelp, at du blir i stand til å mestre dine plager.

Derfor får du som deltaker opplæring i bruk av metoder og teknikker for å endre de tanke- og handlingsmønstre som opprettholder og forsterker din depresjon.

Målet er å forkorte varigheten av depresjonen, redusere intensiteten av symptomene og gjenvinne tapte funksjoner.

Kurset er et samarbeid mellom Frisklivssentralen og psykisk helse i kommunen. Kurset går over ti uker – 8 uker kurs + 2 oppfølgingsmøter.

VELKOMMEN!