Nytt utseende på faktura

- girodelen er borte!

I løpet av de siste dagene har du trolig fått en ny faktura for kommunale avgifter og denne gangen ser den annerledes ut.

Fakturaene du får fra Jevnaker kommune har ikke lenger girodel nederst.  Du vil likevel få samme informasjon i fakturaene som du har fått tidligere.

Forfallsdato, bankkontonummer du skal betale til, KID-nummer og fakturabeløp er plassert oppe til høyre i fakturaen.

Ønsker du å opprette efaktura/avtalegiro finner du referansen nede til høyre.

Brevgiro?

Det er fortsatt mulig å bruke den nye fakturaen som brevgiro selv om den nederste giro-delen mangler. Det du må gjøre er å legge hele fakturaen i brevgirokonvolutten sammen med følgeseddelen. Husk å skriv navnet og kontonummeret ditt på fakturaen før du sender den.

Bildet viser en faktura

Nytt utseende: Fakturaene fra Jevnaker kommune ser annerledes ut, men inneholder de samme opplysningene som før!