Rådmann slutter

May-Britt Nordli har sagt opp i Jevnaker

Bildet viser May-Britt Nordli

Mangeårig rådmann i Jevnaker har i dag sagt opp sin stilling. May-Britt Nordli begrunner det med at hun til høsten blir 65 år.

– Jeg når aldersgrensen for rådmenn denne høsten og sier på denne bakgrunn opp stillingen min som rådmann med virkning fra 1.september, forteller Nordli. Hun legger bak seg nærmere 30 år som leder i arbeidslivet. May-Britt Nordli kom til Jevnaker i 2012 fra KS der hun var direktør for Samfunnsutvikling. Hun har også tidligere vært ordfører i Hole, bare for å nevne noe av det hun har gjort. Hun sier det nå er på tide å la en ny leder ta over kommunen.

–  Jevnaker har hatt stor framgang på mange områder de senere årene. Kommunen oppnår gode resultater på Kommunebarometeret og vi arbeider godt med utvikling av tjenestene og hele organisasjonen.
Det er blitt attraktivt både å besøke og å bosette seg i Fjordlandsbyen Jevnaker. Jevnaker har per nå den beste befolkningsveksten i regionen. Det er derfor et godt tidspunkt å overlevere stafettpinnen til en ny administrativ leder i Jevnaker kommune, som sammen med nyvalgt kommunestyre kan trekke opp veien videre for Jevnaker, sier hun.

Nordli kommer til å være på Samfunnshuset ut juni. Etter sommeren starter hun som konsulent i Skagerak Consulting.

- Jeg har hatt en fantastisk spennende tid som rådmann. Samarbeidet har vært meget godt, både med de ansatte og de folkevalgte i Jevnaker kommune. Jeg kommer selvfølgelig til å savne dette fellesskapet.