Besøksadresse: Kirkegata 6, 3520 Jevnaker

Postadresse: Postboks 60, 3521 Jevnaker.

kl 10.00-14.00

Kommunenummer: 3053

Praktisk informasjon om massevaksinering i Jevnaker

Vi har nå kommet godt i gang med vaksinasjonen mot Korona her på Jevnaker.

Vi holder nå på å vaksinere personer over 85 år og prioritert helsepersonell.

Alle vil bli kalt inn til vaksinasjon. De over 75 år vil bli ringt til. De som er under 75 år vil få en tekstmelding med opplysninger om tid og sted.

Når de ulike gruppene får tilbud om vaksine kommer an på hvor mange vaksiner kommunen får tildelt.

Pr. i dag benyttes vaksinen fra BioNTech/Pfizer. Informasjon om vaksinen kan leses på flere ulike språk, via denne lenken:

Informasjon om vaksinen fra BioNTech/Pfizer / Information on the BioNTech/Pfizer vaccine

Alle som skal vaksineres må fylle ut et egenerklæringsskjema før vaksinasjon.Det kan lastes ned her og fylles ut på forhånd.

Hvis du ikke har mulighet til å skrive det ut og fylle det ut på forhånd, vil det være mulig å fylle det ut i vaksinasjonslokalet når du kommer for å motta vaksinen.

Det er viktig at du har med en oversikt over dine medisiner når du kommer for å få vaksinen. Hvis du bruker den blodfortynnende medisinen Marevan, må du ha med ditt INR kort.

Husk å ha på en genser el.l. som er enkel å trekke opp for å få satt vaksinen i overarmen.

Vi ønsker dere velkommen til vaksinering